Dickens Shopping Night en Zing & Swing Feest

Het is een tijdje stil geweest, maar we hebben allerminst stil gezeten! Het koorjaar hebben we afgesloten met een super gezellige BBQ bij ‘de Blub’, het clubhuis van de Rijswijkse waterscouting, en een heuse pub-quiz. Direct na de zomerstop hadden we een optreden in woonzorgcentrum De Lozerhof en in de maand september maar liefst drie optredens: ‘ons eigen’ Rijswijkse Strandwalfestival, (een regenachtig) Westland Korenfestival in Naaldwijk en 55 jaar winkelcentrum In de Bogaard!                 

DICKENS SHOPPING NIGHT

Op vrijdag 14 december a.s. mogen we voor de eerste keer meedoen met de Dickens Shopping Night in het winkelcentrum van Oud-Rijswijk. Onder begeleiding van twee gitaristen zullen we dan traditionele en pop kerstliedjes ten gehore brengen. Dus van Stille Nacht tot Merry Christmas van Slade. We kijken hier erg naar uit! Kijk voor meer info t.z.t. ook op Facebook en deze website.

https://www.uitrijswijk.nl/evenement/Dickens-shopping-night-25       https://www.facebook.com/WinkelcentrumOudRijswijk

 

ZING & SWING-FEEST ZATERDAG 9 FEBRUARI 2019

De komende periode zal er hard worden gewerkt aan repertoire dat wij samen met coverband SP@MM (waarvan onze dirigente leadzangeres is) in het Laaktheater in Den Haag zullen gaan zingen. Het wordt een zing en swing-feest waar koor en band erg veel zin in hebben. Nadere info hierover (en kaartverkoop) volgt nog, dus hou Facebook of deze website in de gaten!

SP@MM, waarvan onze eigen dirigente Roos de leadzangeres is, is dé coverband voor feesten en partijen, waar stilzitten geen optie is. De band speelt met een aanstekelijk enthousiasme de bekendste stomende rockcovers, catchy popsongs en funky grooves van de laatste decennia. Kortom: alle ingrediënten die maar om één ding vragen:

YOU WANT MORE!

www.spamm.nl

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s